Om oss

Om oss

Image

Du ser oss ikke, men vi er her for deg. Vi er dine 4 hjelpere som drives av å gi nettopp deg et pusterom i uberørt natur, der kombinasjonen av stillhet, nærvær og komfort gir deg hvilepulsen tilbake.

Image
Image

Bente

Igangsetteren
Image

Bente er full av initiativ, energi og handlekraft. Hun er den du møter når du tar kontakt. Steg for steg sørger hun for at du finner tid, finner fram og finner ro. ”Hvis du først skal sitte og kjenne på stillheten så skal du sitte godt”, sier Bente. Derfor har hun valgt ut møbler med tanke på din komfort.

Solveig

Lystenneren
Image

Solveig liker å glede mennesker rundt seg med lune handlinger. Solveig har vært på hytta før du kommer. Det er hun som sørger for at Lykketoppen alltid er ren og trivelig. Med sine tente lykter sørger Solveig for at ditt første møte med Lykketoppen i eventyrskogen blir en magisk opplevelse. ”Lykke for meg er når gjesten har det bra”, sier Solveig. Så når du trives, har hun det godt.

Image
Image

Per Asbjørn

Oppfinneren
Image

Per Asbjørn er Trysils svar på Reodor Felgen. Han er ikke redd for å tenke nytt og annerledes, og han ser muligheter i det meste. ”Jeg har alltid vært nysgjerrig på nye måter å gjøre ting på.”, sier Per Asbjørn. Det er han som har tegnet hytta og tenkt ut smarte løsninger for reisverket. Sammen med Stein har han lagt ned 2 500 arbeidstimer for å reise Lykketoppen 12 meter til værs.

Stein

Skogvokteren
Image

Stein er skogens mann. Hans kjærlighet til skogen, og til hvert tre, gjør at han skånsomt har valgt traseen. Han har selv hogd de få trærne han måtte, der veien inn til Lykketoppen nå går. Han er ikke den første som tar ordet, men rundt bålet deler han sin store kunnskap om naturen, landskapet og historiene fra området. ”For meg er det viktig å skade færrest mulig trær”, sier Stein, ”Derfor valgte vi å bygge hytta på påler.” 

Image

Tretopphytter Trysil AS