Personvernerklæring

Revidert 05.02.2019
Tretopphytter Trysil AS behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger, for eksempel når du kontakter oss via vårt kontaktskjema, booker overnatting av oss, eller bruker andre tjenester vi leverer. I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan vi behandlinger personopplysninger og kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.

Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven (GDPR).



Behandlingsansvarlig for personopplysninger

Tretopphytter Trysil AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger lagret i vårt sentrale system for booking og fakturering og internettsidene https://tretoppentrysil.no.

Tretopphytter Trysil AS er også behandlingsansvarlig for vår markedsføring og utsendelse av eposter til våre kunder og kontakter, samt annen digital markedsføring.



Behandling av personopplysninger knyttet til booking og opphold

Når du bestiller overnatting hos oss, behandler vi reservasjonen din og bestillingsinformasjonen. Denne inkluderer opplysninger om priser og datoer for bestillingen din. I tillegg behandler vi informasjon om tilleggsprodukter og tjenester du kjøper, og eventuelle kommentarer du legger inn.

Dette er for å kunne oppfylle avtalen om booking og kjøp av tjenester, slik at vi igjen kan levere et best mulig produkt for deg som gjest. Dette er opplysninger du har gitt oss direkte eller som du har gitt oss via reisebyrå eller agent.

Vi behandler disse opplysningene så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen om booking med deg, og i tillegg så lenge gjeldende lovverk eller myndighetspålegg pålegger oss dette.



Behandling av personopplysninger for markedsføringsbehov

Det er frivillig å delta i våre markedsrelaterte aktiviteter – og vi presiserer at vi ikke bruker dine personopplysninger til å sende deg markedsrelatert informasjon uten at du har gitt oss eksplisitt samtykke på dette.

Dersom du eksempelvis melder deg på våre nyhetsbrev lagrer vi og bruker vi din epostadresse til å sende deg nyheter og tilbud fra oss. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykket du har gitt oss. Dette gjør du ved å sende oss en epost til post@tretoppentrysil.no eller melde deg av i lenken nederst på nyhetsbrevet du har mottatt.



Behandling av personopplysninger for øvrig.

Ved konkurranser eller andre aktiviteter som du kan delta på vil vi behandle personopplysninger som navn og kontaktinformasjon når dette er nødvendig for eksempelvis å registrere hvem som deltar, og deretter trekke ut en eller flere vinner. Vi vil så langt det er mulig informere konkret om dette ved din deltakelse i konkurranser eller andre aktiviteter.

Dersom du kontakter oss eller på annen måte henvender deg til oss med forespørsler via vårt kontaktskjema eller direkte per e-post, vil vi behandle personopplysninger du gir så langt det er nødvendig for å besvare og loggføre din henvendelse. Grunnlaget for dette er legitime interesser eller for å oppfylle avtaler med deg eller besvare dine henvendelser.


Ut over behandling beskrevet i vår personvernerklæring eller basert på ditt samtykke, vil vi i noen tilfeller måtte eller kunne behandle personopplysninger når gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol pålegger oss eller tillater oss dette.



Behandling av personopplysninger om våre leverandører, bedriftskunder og kontakter i næringslivet

Vi behandler opplysninger om kontaktpersoner hos våre leverandører, bedriftskunder, samarbeidspartnere, deltakere på våre arrangementer rettet mot næringslivet samt andre personer som opptrer i næringsvirksomhet. Dette gjør vi for å kunne jobbe effektivt, inngå og håndheve kontrakter, drive virksomheten vår og utvikle vår virksomhet og vårt profesjonelle nettverk. Slike opplysninger utgjøres typisk av navn, kontaktinformasjon, stilling, bedrift,, forretningsmessige interesser og deltakelse på våre arrangementer for næringslivet eller tidligere utvist interesse for oss og våre ansatte.

Vi lagrer slike opplysninger så lenge vi vurderer at personen er en forretningskontakt med oss. Grunnlaget for dette er legitime interesser.



Utlevering av personopplysninger og lovpålagt behandling

Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart, med mindre du har samtykket til dette, eller med mindre gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol tillater oss eller pålegger oss dette.

For ordens skyld opplyser vi om at vår bruk av databehandler (ref punkt «Databehandlere» for å behandle opplysninger på vegne av oss, ikke regnes som utlevering.



Utlevering av informasjon til tredjepart


Vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter til de følgende formålene (dersom du har gitt ditt eksplisitte samtykke):

  • For å behandle dine reservasjoner og bestillinger (booking \ betaling).
  • For å levere bestilte tjenester\aktiviteter (F.eks. til samarbeidspartnere som skal selge deg tilleggstjenester som eksempelvis ulike aktivteter)
  • Vi bruker tredjeparter for å levere og drifte tjenestene våre, som for eksempel IT-leverandører, markedsføringsbyrå, kreditt- og debetkortselskaper og leverandører kontrolltjenester mot svindel. Alle slike tredjeparter må ha tilstrekkelig beskyttelse for personopplysningene dine og kun behandle dem i samsvar med instruksene våre og GDPR-forordningen forøvrig.



Databehandlere

Vi kan bruke flere databehandlere for å kunne leverer våre tjenester til deg, og disse databehandleravtalene sikrer at våre leverandører behandler personopplysningene ihht denne personvernerklæringen.

  • Visbook AS

Visbook AS er leverandør og utvikler av vårt bookingsystem Visbook AS.

Visbook AS egen personvernerklæring finner du på denne linken:

https://visbook.com/privacy

 

Hvordan lagres informasjonen?

Personopplysningene lagres våre systemer, som eksempelvis Visbook (bookingsystem), Office365 (e-post og filtjeneste) og i andre lignende tjenester.

Personopplysningene dine vil bli tatt vare på så lenge det er nødvendig for de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene for personvern eller så lenge dette er nødvendig for å etterleve lovpålagte plikter og for å løse eventuelle uoverensstemmelser.



Dine rettigheter

Du som person har flere rettigheter etter personopplysningsregelverket.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

Dersom du ønsker innsyn i vår behandling av dine persondata kan du sende oss en  epost til post@tretoppentrysil.no . Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi kommer til å be deg bekrefte din identitet eller be deg oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette må vi gjøre for å forsikre oss om at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du alternativt klage til Datatilsynet i Norge, eller tilsynsmyndigheten i det land du bor på hotell i. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.



Endringer i personvernerklæring eller i behandling


Vi jobber kontinuerlig med utvikling og forbedring av våre tjenester overfor våre kunder. Dette vil kunne endre måten eller omfanget av vår behandling av personopplysninger. Informasjonen vi gir gjennom denne personvernerklæringen vil derfor justeres og oppdateres med ujevne mellomrom. Vi vil dessuten endre personvernerklæringen når nye regler eller myndighetspraksis gjør det nødvendig.

 

Kontaktinformasjon behandlingsansvarlig

Tretopphytter Trysil AS
Organisasjonsnummer 920 382 940.
Adresse: 2420 TRYSIL
Kontaktperson: Bente Bakke

Bruk av cookies

Per 06.02.2019 så benytter vi oss kun av sesjoncookies som er nødvendig for å vise nettsiden optimalt. Dette er cookies som brukes av vårt kjernesystem Joomla, i tillegg til to cookies fra Instagram og Facebook som viser informasjon fra våre sider på disse mediene. Vi bruker også en tjeneste som heter Cloudflare som laster ned en sesjoncookie på din pc. Dette er en sikkerhetstjeneste levert av fra vår webleverandør.

Vi samler ikke inn noe informasjon fra ditt besøk på våre sider. Vi oppdaterer denne teksten fortløpende ettersom vi videreutvikler vår nettside.