Bildegalleri

8 senger

WC og vaskevann

Solcellestrøm

Utstyrt kjøkken

400m til parkering

Husdyr ikke tillatt

Informasjon om Lykketoppen

Vi er stolte over å kunne presentere vår første tretopphytte, Lykketoppen.

Lykketoppen bygges ved Kerstetjønna i Korsberget i Trysil, ca 20 mil nord for Oslo, og kun 10 min kjøring fra Trysil Sentrum. Lykketoppen er vinterisolert, og vi fokuserer på at våre gjester skal føle seg velkomne og få en unik opplevelse da de besøker oss.

Hytta ligger 3-400 meter fra bilvei. Man parkerer på en opparbeidet parkeringsplass, og du går til hytta på en godt opparbeidet sti/vei. Lykketoppen er vinterisolert, den har gassfyring, solcelleanlegg og gasskomfyr/kjøleskap - så her kan man virkelig kose seg og finne roen!

Tretopphytta vår har egen kjøkkenkrok med alt du trenger av kjøkkenutstyr, og et vaskerom med biodo. Vann til personlig pleie og oppvask finnes i hytta, men drikkevann må medbringes av gjesten sjøl. Det er ett soverom med dobbeltseng, samt seks gode madrasser på hemsen - totalt 8 sengeplasser. I stua sitter du komfortabelt og godt enten du velger sofaen eller stolene.

På hemsen har vi takvinduer, slik at kan du ligge og studere nordlyset, eller betrakte den fantastiske stjernehimmelen hvis det er klarvær.

Det skal være enkelt å være gjest hos oss. Vi bestreber oss på å tilrettelegge oppholdet for deg, slik at du bare trenger å ta med deg klær, mat og drikke og evt sengetøy.

Dyner og puter er i hytta. Man kan også leie sengetøy om ønskelig. Vår første hytte bygges ved Kerstetjønna i Korsberget, og åpnes for overnatting sommeren 2019. Hytta har gulvnivå 8 meter over bakken, så her får du virkelig følelsen av å være blant tretoppene!
Image

Kontaktinfo

+47 971 46 756
post@tretoppentrysil.no
Korsberget, 2420 Trysil
61.384040
12.299331

Følg oss

Book ditt opphold nå