8 senger

WC og vaskevann, Utedusj (kaldt vann)

Solcellestrøm

Utstyrt kjøkken

400m til parkering

Husdyr ikke tillatt

Lykketoppen

Lykketoppen

Velkommen til vår første tretopphytte, Lykketoppen! Hytta ligger ved Kerstetjønna i Korsberget i Trysil, ca 20 mil nord for Oslo, og kun 10 min kjøring fra Trysil Sentrum. Et meget lite ord. Nå.
Likevel rommer det hele evigheten.
- Hans Børli

3-400 meter før du er framme ved Lykketoppen, finner du en merket parkeringsplass, en bom, en kjerreveg og ei tralle du kan frakte tingene dine i, inn til Lykketoppen. Alt dette for at du skal få oppleve stillheten rundt hytta, og kjenne på nærheten til naturen uten forstyrrende trafikk.

Lykketoppen er vinterisolert, den har gassfyring, solcelleanlegg, gasskomfyr/kjøleskap og gode møbler - så her kan du virkelig kose deg!

Kjøkkenkroken har alt du trenger av kjøkkenutstyr, og hytta har vaskerom med bio-do. Vann til personlig pleie og oppvask finnes i hytta, men drikkevann må du selv ta med.

Hytta har totalt 8 sengeplasser. Bak kjøkkenet finner du en sovealkove med dobbeltseng og utsyn til fugler og ekorn som leker i tretoppene.

På hver av de seks gode madrassene på hemsen kan du ligge og studere nordlyset gjennom takvinduene, eller betrakte den fantastiske stjernehimmelen en klarværsnatt.

I stua sitter du komfortabelt og godt enten du velger sofaen eller stolene.

Det skal være enkelt å være gjest hos oss. Det eneste du trenger å ta med deg, er klær, mat og drikke, og evt. sengetøy.

Hytta har åtte sett med dyner og puter. Du kan leie sengetøy om ønskelig, eller ta med selv.

Lykketoppen har gulvnivå 8 meter over bakken, så her får du virkelig følelsen av å være blant tretoppene!

«Vår kjærlighet til skogen og alt levende, gjør at vi verken har boltet, skadet eller bardunert et eneste levende tre. Lykketoppen står derfor på egne ben, og lever i pakt med tretoppene som en venn»

Bildegalleri

Her finner du bilder av alle Lykketoppens rom og fasiliteter.

Book ditt opphold nå

Tretopphytter Trysil AS